Slobodnjak bez kazne… do kraja života bez državljanstva i bez ljudskih prava u Sloveniji ili Ukradena čast i ljudsko dostojanstvo Generala Milana Aksentijevića – bez sudske presude, odlukom Bavčarista !

x

Ratovi, revolucije, pučevi i preobrati najčešće izbacuju šljam i djubre na povr-šinu gde uz pomoć propagande i širenja laži i ostaje nemajući nikakvih obzira prema ljudskom dostojanstvu i časti i poštenju. Da li se i Slovenija povela za zakonima Evropske unije koji počivaju na osnovama „pravne“ države Savezne republike Nemačke? – bogami i te kako!

„Jos uvek je najstrašnije  oružje protiv laži istina“ – reče Jozef Pulicer, a istina je u ovom slučaju Milanova – generala JNA u penziji koju mu je Slovenija izbrisala, jednog od 25000 IZBRISANIH – mahom Srba – kojima je Slovenija oduzela ili uskratila Slovenačko državljanstvo, ostavivši ih na rubu egzistencije samo zato što su Srbi ili su bili anatemisani zbog svog ranije stečenog političkog stava ili ubedjenja.

 

Ja sam bivši drzavljanin Republike Slovenije, koji je grubo kažnjen ( ne odlukom suda ! ) na doživotno oduzimanje svih državljanskih prava i sloboda ( odlukom MUP-a oduzeto mi je slovenačko državljanstvo – ULRS 11.1.1992.godine)

 

„Ubedjen sam , da mi se to dešava i zbog toga , što sam po nacionalnosti Srbin. Time se s predumišljajem krši Ustav R. Slovenije 21.;22. i 61 član, kao i Konvencija o ljudskim pravima ( 14. član i Protokol br.12 1.clan).

 

Prilog 1:

LAZ Slovenije: „Milan Aksentijevic je kao aktivni pripadnik jugoslovenske armije bio ucesnik u oruzanim aktivnostima koje je ta armija izvodila u Republiki Sloveniji, u obimu i na nacin koji znaci grubo krsenje medjunarodno priznatih pravnih normi.“

Prilog 2:

 

Prilog 3:

 

Prilog 4

Prilog 5

*******

Prilog 6: Biografija

Prilog 7: Z A K L J U C I L O

Über stasifolteropferadamlauks

I am 72 Years old and I I am still victim of torture in STASI-Prison in former GDR 1982-1985. I never reached Justice and satisfaction by Germany´s goverment after 40 Years injustice ! I am fighting for the implementation § TORTURE in Germany´s national low.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen