Slobodnjak bez kazne… do kraja zivota bez drzavljanstva i bez ljudskih prava u Sloveniji ili Ukradena cast i ljudsko dostojanstvo Generala Aksentijevica – i bez sudske presude !

Ratovi, revolucije, pucevi i preobrati najcesce izbacuju sljam i djubre na povr-sinu gde uz pomoc propagande i sirenja lazi i ostaje nemajuci nikakvih obzira prema ljudskom dostojanstvu i casti i postenju. Da li se i Slovenija povela za zakonima Evropske unije koji pocivaju na osnovama „pravne“ drzave Savezne republike Nemacke? – bogami i te kako!

„Jos uvek je najstrasnije  oruzje protiv lazi istina“ – rece Jozef Pulicer, a istina u ovom slucaju je Milanova – bivseg generala JNA, jednog od 25000 izbrisanih – mahom Srba – kojima je Slovenija oduzela ili uskratila Slovenacko drzavljanstvo, ostavivsi ih na rubu egzistencije samo zato sto su Srbi ili su bili anatemisani zbog svog ranije stecenog politickog stava ili ubedjenja.

 

Ja sam bivsi drzavljanin Republike Slovenije, koji je grubo kaznjen ( ne od-lukom suda ! ) na dozivotno oduzimanje svih drzavljanskih prava i sloboda ( odlukom MUP-a oduzeto mi je slovenacko drzavljanstvo – ULRS 11.1.1992.godine)

 

Ubedjen sam , da mi se to desava i zbog toga , sto sam po nacionalnosti Srbin. Time se krsi Ustav R. Slovenije 21.;22. i 61 clan, kao i Konvencija o ljudskim pravima ( 14. clan i Protokol br.12 1.clan).

 

Prilog 1:

LAZ Slovenije: „Milan Aksentijevic je kao aktivni pripadnik jugoslovenske armije bio ucesnik u oruzanim aktivnostima koje je ta armija izvodila u Republiki Sloveniji, u obimu i na nacin koji znaci grubo krsenje medjunarodno priznatih pravnih normi.“

Prilog 2:

 

Prilog 3:

 

Prilog 4

Prilog 5

*******

Prilog 6: Biografija

Prilog 7: Z A K L J U C I L O

Über stasifolteropferadamlauks

I am 66 Years old and I do promote acommodations on the adriatic´s sea beaches for holiday in apartments close to the sea-close to the mediteranian beauty. I am still victim of torture in STASI-Prison 1982-1985. I never reacht Justice and satisfaction by Germany´s goverment after 30 Years ! I am fighting for the implementation of § TORTURE in Germany´s low.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen