Who (was) is fucked Janez Ivan Janša !?? – President of Republic Slovenia. Sošolec JJ wrote an open Letter: RESNICA O JANŠI

Sošolec JJ:
Resnica o Janši

Evo vsem desnosučnim in tavarišu Ivanu Janezu Janši alias Twittotu:

Pošiljam vam to odprto pismo s katerim vas želim spomniti na tvo-je preteklo obdobje in početje v tem obdobju. Kot sošolec nisi bil kaj prida, ker si svoje sošolce podcenjeval in jih tožaril predavatelj-em. Mi smo ti pa večkrat pogledali skozi prste, ker si se nam zasmi-lil. Ti si bil sin petekolonaša, kateri je zaprisegel okupatorjem slov-enskega ljudstva. Nikoli ti nismo tega omenjali, ker te nismo želeli izolirati iz naše družbe, pa kljub temu, da smo vedeli kdo je bil tvoj oče, navadni petokolonaš in tat kateri je v drugi svetovni vojni v Horjulu od ene kmečke družine ukradel dva vola, katere je imel namen dati domobrancem. Ta poskus mu je spodletel, ker so ga partizani dohiteli, zato je bil zaprt v Šentvidu. Ti z istimi geni stop-aš po očetovi poti.

     Kot prvo si ukradel poslovni kovček od kontra admirala Staneta Brovta, zaradi česa si bil zaprt. Po tistem ko so te osvobodile množ-ice slovenskega ljudstva si začel z revolucijo proti tedanji državi Jugoslaviji. Po plebiscitu in pred odcepitvijo Slovenije od Jugosla-vije si ti kot obrambni minister Slovenske Vojske in predsed-nik Vlade Republike Slovenije Lojze Peterle ter Predsednik Demo-sa Jože Pučnik na tajnem pogovoru sta bila v zadregi, ker je priha-jal dan odcepitve Slovenije od Jugoslavije. Menili ste, da bo takrat neizogibna vojna, kaj če odcepitev in vojna spodleti, kam boste vi triie šli. Zato sta spraznila blagajno SPIZA in po poslancu Pukšiču poslala čez mejo v Nemčijo. Ko je vas sel v nemčiji kupil stanovanja in nemška državljanstva za tebe Janša in Lojzeta Peterleta, Pučnik in Pukšič pa sta od prej imela nemška državljnst-va, preostali denar pa je naložil na tuje račune. Kmalu z odcepitvijo Slovenije, si pričel s prodajo orožja. Zaradi tvojega orožarskega po-četja je javnost obvestil Smolnikar, katerega si v Depali vasi želel utišati. Na svojih predvolilnih shodih je Ivan Kramberger iz Negove imel v svojem govoru pripravljeno da pove javnosti o tatvini denarja iz blagajne SPIZA. Zato ste se odločili, da ga likvidirate. Nalog za likvidacijo so dobili Tone Krkovič in Drag-utin Mate. Atentat na Krambergerja sta izvršila ostrostrelca iz Argentine, katera sta bila oblečena v menihe. Na Menini Planini v zgornjem delu Savinjske niste dovolili, da se postavijo vojaški rad-arji. V tem koncu ste nameravali izvesti atentat na takratnega pred-sednika R. Slovenije Milana Kučana. Za to delo si določil Dr. Joža Zagožna. To početje smo vam mi preprečili, zaradi tega niste še plačali kmetu les, katerega je žaqal za tvojo hišo v Grosuplju. Gre za 220 kubičnih metrov žaganega lesa. Z vojaškim helikopterjem si večkrat prihajal na kontrolo ko so ti obžagovali les. Da bi pridobil volilce na Koroškem si želel v slabo luč postaviti nekatere avtopre-voznike in Dr. Janeza Drnovška. Nalogo si dal svojemu poslan-cu Mirku Zamerniku, da s štirimi pretepači iz Kajak Kanu kluba Prodnik iz Juvanja gre čez Solčavo v Črno na Koroško ter pretepe novinarja Mira Petka. Zamernik je tvoj ukaz opravil in ko so se peljali nazaj proti Juvanju je za njihovim avtom peljal tovornjak s plugom, kateri je brisal sledi. Okoli sebe imaš takšne, kateri so v večjo škodo tej družbi kot v korist.

Zato ti kot nekdanji sošolec svetujem, da se umiriš in greš iz poli-tike ter pustiš Slovenski narod, da se pobota med seboj. Ti lahko greš v Nemčijo saj imaš njihovo državljanstvo, denarja pa tudi imaš dovolj saj si osiromašil slovenski narod.

Über stasifolteropferadamlauks

I am 72 Years old and I I am still victim of torture in STASI-Prison in former GDR 1982-1985. I never reached Justice and satisfaction by Germany´s goverment after 40 Years injustice ! I am fighting for the implementation § TORTURE in Germany´s national low.
Dieser Beitrag wurde unter Uncategorized veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Kommentar verfassen